Naslovna Izdvajamo Trivić: Svim borcima Vojske Republike Srpske čestitam Dan Vojske Republike Srpske!

Trivić: Svim borcima Vojske Republike Srpske čestitam Dan Vojske Republike Srpske!

0

„Poštovani borci za slobodu, čestitam vam ovaj dan, uz poruku da nikada ne smije biti zaboravljeno sve ono što ste za nas učinili. Braneći Republiku Srpsku branili ste istorijsku potrebu Srba na ovim prostorima da ovdje ostanu i opstanu. Republika Srpska je naša najveća pobjeda prošlog vijeka, vijeka obilježenog velikim stradanjima, ali vijeka koji je završio našim svojevrsnim vaskrsenjem oličenim upravo u nastanku i odbrani Republike Srpske.“ – poručula je Jelena Trivić putem svog Fejsbuk profila.

Dodaje da su borci Vojske Republike Srpske najzaslužniji što danas u miru možemo da ostvarujemo potrebe svog nacionalnog bića. Zato se upravo vama i vašim porodicama Republika treba na odgovarajući način odužiti.

„Taj dug mora biti vraćen u vidu dostojanstvenog, dobrog života i velikog poštovanja prema svima koji ste s ponosom nosili grb Vojske Republike Srpske. Svaka nepravda prema borcima mora biti ispravljena. Svima koji su položili živote braneći Republiku Srpsku neka je vječna slava i hvala!“ – poručuje Trivićeva.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube