Naslovna Politika Trivićeva pita građane dokle će da ih trpe „Dodik divlja po Narodnoj...

Trivićeva pita građane dokle će da ih trpe „Dodik divlja po Narodnoj skupštini, Stanivuković pravi cirkus od Banjaluke“

0

Dodik divlja po Narodnoj skupštini, gura nas u još dublju političku krizu, praktično on svojim postupcima dovodi Republiku Srpsku i njen opstanak u pitanje, smatra predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić.

Komentarišući dešavanja na posebnoj sjednici Narodne skupštine, na temu Ustavnog suda BiH, Trivićeva je optužila Dodika da je „vezao svoju političku sudbinu sa sudbinom Republike Srpske“.

– Neodgovorno. Stranci su mu poklonili pobjedu okrenuvši glavu od očigledne izborne krađe, sad ne znaju ni oni šta će sa njim, ni on šta će sa njima. A ni šta će sa narodom – napisala je Trivićeva na Fejsbuku.

Takođe se osvrnula i na dešavanja ispred Gradske uprave Banjaluke, gdje se okupljenim građanima obratio gradonačelnik Draško Stanivuković, a potom ih uveo zgradu.

– Stanivuković pravi cirkus od Banjaluke. Niko ne zna šta čovjek hoće, ali znamo da je ugrožena imovina „Akvane“. Da li je današnji cirkus bio predstava za javnost kako bi zemljište „Akvane“ postalo predmet sudskog izvršenja, na osnovu koga povjerioci mogu da se namire iz njene imovine?! Istovremeno, prosvjetnim radnicima kasne plate. Policiji su isplaćene bez uplate doprinosa. Republici Srpskoj i Banjaluci ne treba ni konflikt, ni cirkus. Zaista je došlo krajnje vrijeme da odlučimo da li ćemo trpiti ovo ludilo ili ćemo se kao narod osvijestiti i preuzeti odgovornost sami za sebe! – poručila je Jelena Trivić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube