Naslovna Najnovije Trivićeva ustala protiv najavljenih izmjena Krivičnog zakonika Srpske: Pa neka me prijavljuju,...

Trivićeva ustala protiv najavljenih izmjena Krivičnog zakonika Srpske: Pa neka me prijavljuju, kažnjavaju, rade šta hoće!

0
Najavljene odredbe Krivičnog zakonika, kojima su predviđene drakonske novčane kazne, klasičan su oblik zastrašivanja i progona neistomišljenika i ništa manje od toga.

To je saopštila potpredsjednica PDP, Jelena Trivić, povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika RS, koji je utvrdila Vlada.

Trivićeva je pružila javnu podršku svima koji će i dalje iznositi istinu o kriminalu režima, koliko god to bilo teško.

– Kao dokaz svoje javne podrške, naglašavam da ću, kada ove odredbe stupe na snagu, i dalje govoriti javno i na svakom mjestu da imamo lažnog predsjednika i vlast formiranu na izbornoj korupciji. Pa neka me prijavljuju, kažnjavaju, rade šta hoće – napisala je na Fejsbuku i Instagramu.

 

– Mogu takođe najaviti da ću, s obzirom da će zakon da obuhvati svakog ko iznosi navodne laži na javnom skupu, istom žestinom kao i do sada govoriti o svim negativnim pojavama, prije svega o korupciji koja je izjela esenciju našeg društva – naglasila je Trivićeva, koja je na prošlim izborima bila kandidat opozicije za predsjednika Republike Srpske.

Izvor: Srpska info

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube