Naslovna Region U Budvi ubijen škaljarac Milić Minja Šaković

U Budvi ubijen škaljarac Milić Minja Šaković

0

„Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena“, saopšteno je iz Uprave policije.

Jedan od visokopozicioniranih članova škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen je oko 23.40 časova u Budvi, potvrđeno je“Vijestima“.

On je likvidiran u budvanskom kafiću Korkovado.

„Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Riječ je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena“, saopšteno je iz Uprave policije.

Jedan od izvora „Vijesti“, kazao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sjedio za stolom do njegovog i koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Drugi izvor navodi da je Šaković sjedio za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao bijelu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobjegao pored hotela „Mogren“.

Policija je, kako je naveo izvor „Vijesti“, pronašla košulju i kačket.

Policija je blokirala kontakt zonu Starog grada.

(Vijesti.me / foto: Vuk Lajović/ Boris Pejović/ )

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: