21.7 C
Banja Luka

U dobojskoj bolnici sinoć zbrinuto troje djece

– U Bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju zbrinuto je troje djece koja su lakše povrijeđena prilikom prevrtanja ringišpila u tom gradu, rečeno je Srni u Bolnici.

Dvoje djece primljeno je u Službu za hirurgiju, dok je jedno dijete ambulantno pregledano i zbrinuto u Službi za otorinolaringologiju.

Iz Bolnice „Sveti apostol Luka“ istakli su da je riječ o lakšim povredama i da niko nije bio životno ugrožen.

„Dvoje djece je zadržano u našoj ustanovi u Službi za hirurgiju sa lakšim povredama, dok je treće dijete pušteno na kućno liječenje“, dodali su iz te zdravstvene ustanove.

Služba hitne pomoći Doma zdravlja u Doboju zbrinula je sinoć četiri djeteta koja su povrijeđena kada se prevrnuo ringišpil u Parku narodnih heroja.

Dežurni ljekar hitne medicinske pomoći Ivana Dadić rekla je da su djeca primarno zbrinuta i odmah po protokolu transportovana na dalju dijagnostičku i terapijsku obradu u gradsku bolnicu.

„Uglavnom sje riječ o otvorenim povredama glave i lica, kontuzionim povredama, nismo imali nijedno lice bez svijesti“, navela je Dadićeva.

Iz Policijske uprave Doboj rečeno je Srni da su prijavu o prevrtanju ringišpila u Parku narodnih heroja dobili u 20.05 časova.

(Srna) Foto: BN

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here