Naslovna Najnovije U programu SDS je plan za razvoj lokalnih zajednica

U programu SDS je plan za razvoj lokalnih zajednica

0

„Načelnici opština u kojima Srpska demokratska stranka vrši vlast su lice te stranke, i oni svojim uspjehom promovišu i stranku i njenu viziju bolje Republike Srpske“, rekao je danas u Stanarima Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Primjer tome su i Stanari, koji su uspješna lokalna zajednica, dodao je Šarović, napominjući da je bitan dio programa SDS poboljšanje položaja opština i gradova u Srpskoj.

„Mi u programu imamo ozbiljne planove za lokalne zajednice mi ne pravimo razliku između njih prema tome ko je na njihovom čelu.  Posebno ćemo voditi računa o manjim opštinama i onim koje su slabije razvijene. Opštine dobojske regije trebaju biti najrazvijenija industrijska zona u Republici Srpskoj. Suština je u ispravnom rukovođenju i stimulansu za investicije, kojih sada nema, i mi ćemo to promijeniti u prvoj godini nove vlade“ izjavio je Šarović.

Milan Кasapović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu u izbornoj jedinici 5, rekao je da su članovi SDS u Stanarima pokazali karakter i nisu bili na prodaju kao što se to desilo u Doboju.

„Кao što je SDS jak u Stanarima, tako je jaka i lokalna zajednica, jer mi u SDS smo navikli da radimo u interesu naroda, i mi se borimo za narod, a ne da bi imali priliku da se bavimo kriminalom i korupcijom kao naši protivnici“ poručio je Кasapović.

(Srna)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube