Naslovna Najnovije U Trebinju osvanuo neobičan grafit (FOTO)

U Trebinju osvanuo neobičan grafit (FOTO)

0
U Trebinju je osvanuo grafit nepoznatog autora u kojem stoji ”Dolaze ti glAVe” uz precrtan natpis SNSD.

U trebinjskom naselju Marijin dvor osvanuo je grafit čiji sadržaj upućuje na predstojeće Izbore koji će biti održani sutra. Ne možemo sa sigurnošću tvrditi koja je poruka ovog grafita, ali pretpostavlja se da se odnosi na sve glasnije izvore koji tvrde da je Aleksandar Vučić okrenuo leđa Miloradu Dodiku uoči Izbora koji će biti održani sutra. Stoga AV u tekstu i prekrižen SNSD, što se može tumačiti kao da je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije i prvi čovjek Srpske napredne stranke ”prekrižio” svog dugogodišnjeg saveznika Milorada Dodika koji se nalazi na čelu Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

U proteklih nekoliko dana javnost, ali i mediji, sve češće govore o podršci koju iz Srbije dobijaju opozicioni kandidati za inokosne funkcije, a toj tezi u prilog idu mnogobrojni bilbordi podrške Jeleni Trivić u Beogradu i Novom Sadu, gostovanja Trivićeve u medijima koji se povezuju sa predsjednikom Srbije i vladajućim SNS-om, ali i pretresi i privođenja ljudi iz samog vrha Srpske napredne stranke, kao što su Adam Šukalo i Vlado Mandić, obojica članovi Glavnog odbora SNS-a, a mediji su javili da je i Momčilo Mandić, otac bivšeg rukometaša Vlada Mandića, zaustavljen od strane policijskih službenika u Trebinju, kada je i pretresen.

Uoči prethodnih opštih izbora koji su održani 2018. godine, Milorad Dodik je uživao otvorenu podršku Aleksandra Vučića, a svega nekoliko dana pred zatvaranje predizborne kampanje, Vučić je javno tvrdio da posjeduje dokaze o saradnji opozicije i stranih službi te da će iste iznijeti nakon izbora, ali do današnjeg dana iznošenje dokaza je izostalo, baš kao što je uoči sutrašnjih izbora izostala Vučićeva otvorena podrška aktuelnoj vlasti u Republici Srpkoj.

Moja Hercegovina

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube