Naslovna Izdvajamo „Ubio je on život u njoj i ranije“ Oglasila se sestra monstruozno...

„Ubio je on život u njoj i ranije“ Oglasila se sestra monstruozno ubijene žene iz Gradačca (FOTO)

0

Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila prijedlog o zabrani prilaska.

Doušnici iz MUP-a Gradačac koji su mu rekli s kojeg broja je prijavljeno nasilje u porodici napisala je na društvenim mrežama Emina, sestra prve žrtve krvavog pira Nermina Sulejmanovića.

Nakon svirepog višestrukog ubistva koje je počinio Nermin Sulejmanović, građani Gradačca opraštaju se od onih koji su u krvavom piru tragično stradali. Prva žrtva bila je Nerminova nevjenčana supruga Nizama Hećimović koja je stradala pred očima njihove kćerkice. Od tragično stradale žene se opraštaju potresnim riječima, a kako ističu, najviše ih boli što Nizama “nije stradala samo od Nerminove ruke”.

Sutkinja prepisala tuđe riješenje

Nizama Hećimović nekoliko puta je prijavila svog nevjenčanog supruga Nermina Sulejmanovića za nasilje, međutim, Sulejmanović je za tu prijavu saznao, a sistem umjesto da je zaštiti, on joj je poslao dželata na vrata.

– Iz sadržaja zahtijeva za izricanje zaštitnih mjera slijedi da je Muharem Ćelosmanović ranije nasilja u porodici vršio prema svojoj nevjenčanog supruzi, kao članu porodice sa kojim živi čime je narušio njihov porodični mir i tjelesnu cjelovitost. Međutim, član porodice, koji je po zahtjevu za izricanje zaštitnih mjera označen kao žrtva nasilja je odbila da svjedočio, a što je sud utvrdio i čitanjem zapisnika o saslušanju svjedoka Hećimović Nizame sačinjen u PU Gradačac – navodi se.

Nermin Sulejmanović, ubica, sa ženom i djetetom

– Bojala sam se za sebe i dijete – jedva je izgovorila Nizama koja samo koji minut kasnije biva hladnokrvno likvidirana jednim hicem u čelo.

Nermin je potom pobjegao, a za vrijeme bjekstva oglašavao se na društvenim mrežama, gdje je navodio da ga je “prijavila zbog par šamara”.

Prema najnovijim informacijama koje su objavili mediji, Nizama je sa djetetom pobjegla kod tetke, gdje ju je razjareni ubica, kada je saznao da ga je prijavila, našao, a potom oteo i odveo u vikendicu gdje ju je pretukao i ubio, prenosi Blic.

Beba ležala u lokvi krvi

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli i danas je u svjesnom stanju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube