Naslovna Najnovije Uhapšen na granici sa BiH: Banjalučanin (33) optužen za SILOVANJE SOBARICE u...

Uhapšen na granici sa BiH: Banjalučanin (33) optužen za SILOVANJE SOBARICE u hotelu u Hrvatskoj

0

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor 33-godišnjaku iz Banjaluke koji je uhapšen 30. juna ove godine u večernjim satima zbog sumnje da je tog jutra silovao 12 godina stariju sobaricu u jednom hotelu na makarskom području.

istražnom zatvoru završio je zbog opasnosti od bijega s obzirom da je državljanin BiH, a tereti ga se da je tog jutra oko 9.30 ušao u sobu hotela nakon što je prije toga nekoliko dana u tom hotelu proveo na ljetovanju sa suprugom i dvoje djece, i tada su se taman pakovali spremajući se odjaviti iz hotela.

Kad je došao u sobu, prema kaznenoj prijavi koju je policija podnijela splitskom ŽDO, zatekao je tu sobaricu te je počeo s njom razgovarati oko nekog oštećenja na jednom od kreveta u sobi da bi potom, u jednom trenutku, prišao blizu nje i privukao je snažno sebi te je počeo ljubiti. Ona se opirala i tražila od njega da prestane, no on ju je gurnuo na krevet, svojom desnom rukom držao ju je za lijevo rame, a drugom je rukom skinuo hlače i natjerao je da ga oralno zadovolji. Nije pomoglo niti njezino opiranje pa ju je gurnuo na krevet i silovao je.

Prema prijavi, sobarica je uspjela pobjeći nakon što se on okrenuo da ode u WC, pa ga je odgurnula nogama.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube