28.7 C
Banja Luka

Uhapšeno šest osoba u Trebinju zbog droge

Šest osoba iz Trebinja uhapšeno je u operativnoj akciji „Rent-a-kar“, usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Uhapšene su osobe čiji su inicijali N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć. u akciji koja je juče završena, navodi se u saopštenju.

Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su obavili pretrese tih osoba i putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz Trebinja.

– Osobe N.M, Đ.M, L.P, M.N, i V.N. su uhapšene nakon pretresa, dok je osoba inicijala N.Ć. pronađena i uhapšena u večernjim časovima istog dana – ističe se u saopštenju.

Iz policije su naveli da su prilikom pretresa osoba inicijala M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.

– Takođe je u toku akcije, 10. marta pronađena i crna transportna vreća, težine 22 kilograma u kojoj se nalazila droga marihuana – skank – ističe se u saopštenju.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području Trebinja.

Iz Policijske uprave Trebinje su naglasili da nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

(Srna)  Foto:MUP RS/Ilustracija

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here