28.7 C
Banja Luka

UIO traži firmu za uništavanje 279 oduzetih vozila

Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH traži firmu koja će uništiti 279 vozila koja se nalaze u njenim regionalnim centrima, a koja su pravosnažno oduzeta ili ne ispunjavaju uslove za prodaju.

Firme koje su zainteresovane da unište ove automobile i otkupe dijelove koji se mogu iskoristiti ponude mogu dostaviti do 19. marta.

Oglas je podijeljen na četiri lota, odnosno po regionalnim centrima UIO.

Najviše vozila koja su predmet oglasa i potrebno ih je uništiti nalazi se u Regionalnom centru u Banjaluci i to 147, u Regionalnom centru Mostar 68, Regionalnom centru Tuzla 37 i u Regionalnom centru Sarajevo 27 vozila.

„Predmet uništenja su vozila oduzeta pravosnažnim i izvršnim rješenjem o prekršaju, zaplijenjena konačnim i izvršnim upravnim rješenjem i ustupljena Upravi, čije uništenje je naložio nadležni organ i vozila koja ne ispunjavaju uslove za prodaju u skladu sa propisima za prodaju carinske robe“, navedeno je u oglasu.

Ponuđači su u obavezi da preuzmu vozila na lokacijama na kojima se nalaze skladišta UIO, da ih unište te da izdvoje i otkupe korisne ostatke.

Ugovor će biti zaključen sa ponuđačem koji ispunjava uslove propisane javnim oglasom i koji ponudi najpovoljniju ocijenjenu prihvatljivu ponudu za uništenje i otkup korisnih otpadaka i ostataka predmeta uništenja.

„Najpovoljnijom ponudom će se smatrati ponuda u kojoj je ponuđena najviša cijena po kilogramu korisnih otpadaka i ostataka uništenja“, navodi se u oglasu.

CAPITAL: M. Lj.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here