Naslovna Republika Srpska Uklonjen oglas u kome je prodavac auta nudio karte za „Srpska open“...

Uklonjen oglas u kome je prodavac auta nudio karte za „Srpska open“ uz „gratis golf 7“ za 19000 KM

0
BANjALUKA – Broj oglasa za preprodaju karata za teniski turnir „Srpska open“ po znatno višim cijenama od regularnih, a koji su objavljeni na sajtovima za prodaju, danas u poslijepodnevnim časovima nešto je manji nego prethodnih dana.

Zanimljivo je da se više ne može pronaći ni šaljivi oglas u kome prodavac automobila za 19.000 maraka nudi karte za treći dan turnira uz koje, kako je naveo ide gratis „golf 7“.

Cijene karata kod tapkaroša koji ne odustaju od prodaje i dalje variraju – najeftinije su 100 KM, a najskuplje 800 maraka.

Da li su neke od karata prodate tokom protekla dva dana, ili su preprodavci „uhvaćeni“ ili su povukli ponude nakon što su nadležni poručili da neće dozvoliti zloupotrebu i karata, za sada nije poznato.

Na današnjem sastanku direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića sa organizatorima ATP turnira „Srpska open“rečeno je da policija preduzima sve potrebne mjere i radnje kako bi spriječili zloupotrebu i preprodaju karata, odnosno ulaznica za ovaj turnir.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske identifikovali su do sada pet lica na području Srpske koja su putem interneta pokušala da preprodaju karte za predstojeći teniski turnir „Srpska open“ koji će biti održan u Banjaluci. Iz MUP-a navode da su karte oduzete od ovih lica i da će ih organizator turnira poništiti.

Karte su zvanično prodavane po danima, a najjeftinije su bile one za početak turnira. Za prvi dan turnira cijena ulaznice bila je 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za srijedu i četvrtak (19. i 20. april) su bile 34 i 43 marak,a

a oni koji su željeli da gledaju mečeve u petak morali su da plate 43 i 51 KM.

Naravno, najskuplje karte bile su one za subotu i nedjelju, odnosno polufinalne i finalne dane turnira – za polufinale je koštala 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM.

Mnogi su iskoristili brzu kupovinu, uzeli više karata, pa se one sada preprodaju po visokim cijenama.

Za kupovinu karte za navijačko selo postavljeno u blizini terena, potrebno je bilo izdvojiti 5 KM.

Ulaz u navijačko selo za djecu ispod 10 godina je besplatan.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube