Naslovna Izdvajamo Uz cenzuru ide i stroga kontrola kretanja

Uz cenzuru ide i stroga kontrola kretanja

0

Očekivano, osokoljeni ćutanjem većine uplašenog naroda, otvorenom ili prećutnom podrškom stranaca i centara moći, režim dodatno steže kaiš, uvodi nova ograničenja i slobode.

Zakon o progonu istine nazvan pogrešno kriminalizacja istine uskoro bi trebao da se nađe u skupštinskoj proceduri, koji će poslušnici usvojiti ako ne bude masovnih protesta i otpora naroda, zbog toga i jesu izabrali ljeto i period tenzija kad se ne govori o suštinskim životnim pitanjima.

Pored stroge cenzure režim želi i apsolutnu kontrolu kretanja, o čemu govori i nekakvo naređenje predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nenada Stevandića da šefovi klubova traže od njega dozvolu i saglasnost kada žele da napuste Republiku Srpsku, znači kad iz Hercegovine žele da dođu na sjednicu ili Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske, što je paradoksalno.

Jasno je da je ovaj prijedlog uperen upravo protiv Kluba za pravdu i red. Nevjerovatno je da vlast koristi 11 000 službenih vozila, više aviona i helikoptera, troši desetine miliona maraka narodnog novca, ne polažući nikom račune, a da sada žele da ograniče opoziciji korištelje i kretanje 3 polovna vozila, za koje gorivo plaćamo mi sa naših računa.

Ni zrna žita neprijatelju, taktika je režima, koji bi da nas uvede u potpuni totalitaritam i jednoumlje.

(nebojsavukanovic.info)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube