Naslovna Najnovije Užas: Saigrač Dragiše Gudelja pronađen mrtav, telo primetio TV reporter

Užas: Saigrač Dragiše Gudelja pronađen mrtav, telo primetio TV reporter

0

Telo mladog španskog fudbalera Kordobe Alvara Prijete (18) pronađeno je nakon potrage koja je trajala nekoliko dana. Njegovo telo se nalazilo između dva vagona voza i to tako što ga je snimila kamera španske televizije.

Mladić je na sebi imao odeću koju je imao u vreme nestanka, a policija je potvrdila da telo pripada bivšem saigraču srpskog fudbalera Dragiše Gudelja.

Španska policija veruje da je Prijeto, student mašinstva koji je igrao za omladinski tim Kordobe, proveo sredu uveče u Sevilji u kući prijatelja.

U 7.20 trebalo je da krene vozom u Santa Žusti za Kordobu, gde je bilo planirano da se vrati u prostorije kluba. Međutim, propustio je taj voz, te je pokušao da uđe na drugi koji je išao za Barselonu, ali su ga službe obezbeđenja isterale iz voza nakon čega je on otišao.

U srceparajućem razvoju događaja, otac igrača je rekao da mu je telefon ostao bez baterije i da Prijeto nije imao gotovinu da kupi još jednu kartu. Oko 9 sati ujutro, trag o njegovom kretanju se izgubio i prijavljen je nestanak.

Lokalne službe hitne pomoći nastavile su bezuspešno da tragaju za njim tri dana pre nego što su otkrile u ponedeljak ujutro da je Prijetovo telo pronađeno je između dva vagona, kada je TV reporter primetio njegovu odeću.

„Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Svi smo sa vama. Počivaj u miru Alvaro“, napisao je Gudelj na svom Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube