Naslovna Izdvajamo Valerija Lakić i Luka Petrović bi uz pomoć brašna da se „dočepa“...

Valerija Lakić i Luka Petrović bi uz pomoć brašna da se „dočepa“ novog mandata

0

Baš kao prije dvije godine, lokalna vlast počela je da dijeli milostinju tik pred izbore. Na našu Fejsbuk stranicu danas su stigle fotografije brašna na kojima stoji natpis Vlada Republike Srpske. Portal Trebinje 24 je već pisao o ovoj temi prije par sedmica (SNSD ponovo dijeli milostinju pred izbore), što se i ispostavilo tačnim.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić daje sve manju podršku Miloradu Dodiku, i toga je on svjestan, jer nanosi enormnu štetu državi Srbiji na spoljno-političkom planu. Dodika su niz vodu pustili i mnogi dosadašni koalicioni partneri, tako da su Đokićevi socijalisti javno pozvali svoje birače da se glasa za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića. Ali pored svega toga, trenutna vlast i dalje se grčevito bori kako bi dobili još jedan mandat, ali bezuspješno.

Dijeljenje, kako kažu građani, milostinje pred same izbore, je izazvalo samo veći bjes i mržnju prema čelnim ljudima SNSD-a.

Kako saznaje Trebinje 24, pomoć su podjelili skoro svim svojim članovima širom Republike Srpske.

Iz GO SDS-a Trebinje poručuju da nestrpljivo čekaju i trebinjski SNSD da krene u realizaciju podjele paketa, te da će ih ovaj put sačekati i policija.

Dok traju prepucavanja i političke igre, stanovnici Republike Srpske se bore za egzistenciju ili nepovratno odlaze.

„Kazne za ovakve izborne „marifetluke“ su od ove godine oštrije, pa će izvršioci ovih radnji u zatvor od 3 do 5 godina. Pa da vidimo ko će od stranačkih aktivista „stisnuti petlju“ i rizikovati da zbog Petrovića, Ćurića, Valerije i ostalih kadrova ove stranke, koji sve to gledaji iz fotelja, pristati da ide na robiju.“  – poručili su iz Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Trebinje.

(Trebinje 24)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube