24.7 C
Banja Luka

VELIKO SRCA MALOG JAKOVA (12): Prodao majicu sa potpisom košarkaškog heroja, pa pare uplatio Vojki iz Čačka (FOTO)

Iako je još uvek samo dečak, dvanaestogodišnji Jakov D. iz Čačka uz podršku svoje majke Manuele, pokazao je da ima veliko srce. Ona je pre nekoliko dana, kad je čitav grad na Moravi dočekao svoje košarkaške šampione na trgu, ponela dve majice kako bi ih potpisao Aleksa Avramović, što je on i učinio.

Aleksa Avramović
FOTO: RINA

– Potpisao je obe majice sa košarkaškog kampa „Malina“ na kom je moj sin učestvovao. Kad sam majice donela kući, bez obzira koliko su Jakovu značile ta majica i potpis, jer on i sam trenira košarku u Borcu, složili smo da je damo na humanitarnu licitaciju, tako prodamo i dobijeni novac uplatimo za Vojku iz Čačka, koja se lavovski bori sa opakom bolešću, rekla je za RINU Manuela.

Aleksa Avramović
FOTO: RINA

Rečeno – učinjeno. Majica je postavljena na humanitarnu licitaciju i trudili su se da dobiju što višu cenu, kako bi što više pomogli hrabroj Čačanki.

Aleksa Avramović
FOTO: RINA

– Na kraju je majica prodata za 150 evra ženi iz inostranstva. Mnogo smo srećni, jer znamo da svaki skupljen novac pomaže Vojkinu borbu. Upoznati smo i sa brojnim humanitarnim akcijama koje se organizuju za nju i drago nam je što smo i mi dali svoj mali doprinos, rekla je Manuela.

(Kurir.rs/RINA)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here