Naslovna Izdvajamo (VIDEO) Muž Ane Bokonjić Buhe, potparolke EPRS prijetio majci Nebojše Vukanovića

(VIDEO) Muž Ane Bokonjić Buhe, potparolke EPRS prijetio majci Nebojše Vukanovića

0

Muž Ane Bokonjić Buhe, Nebojša Buha, ušao je u posjed kuće Narodnog poslanika Republike Srpske, Nebojše Vukanovića, te je prijetio njegovoj majci. Incident se dogodio juče, 08.02, oko 14 časova, a čitav događaj zabilježile su sigurnosne kamere.

Ana Bokonjić Buha, inače potparolka Elektroprivrede Republike Srpske, nije bila dostupna za komentar. Snimak incidenta možete pogledati u priloženom videu.

„Majka se jako uznemirila, a danas popodne dala je izjavu policijskim inspektorima, koji su nakon prijave došli da je saslušaju, a o svemu je obavješten i dežurni okružni tužilac. Ostaje da se vidi da li će ga policija privesti i saslušati, jer je počinio više Krivičnih djela, i kako će reagovati institucije, da li će tolerisati nasilje i prijetnje, dolazak u tuđe dvorište i kuću i uznemiravanje starice koja ima 77 godina, i koja je prije 10-ak dana izašla iz bolnice.“ –poručuje Vukanović.

Ovaj nemili događaj izazvao je veliku pažnju javnosti i postavio pitanje o sigurnosti javnih ličnosti i njihovih porodica u Republici Srpskoj.

(Vijesti Srpske)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: