20.7 C
Banja Luka

(VIDEO) Preminuo nakon SUKOBA NA IGRALIŠTU: Objavljen dio snimka napada na brata Vojina Mijatovića

Brat potpredsjednika Vlade FBiH Vojina Mijatovića, Đorđe Mijatović (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu.

Inače, grupa huligana koja je napala Đorđa Mijatovića, koji je neposredno posle tog incidenta preminuo u Urgentnom centru, mjesecima pravi probleme stanarima zgrada u naselju Medaković, a samo dan prije incidenta (u subotu) je lomila klupe i prijetila jednom građaninu koji ih je zamolio da to ne rade. Građanin je slučaj odmah prijavio policiji, koja je izašla na lice mjesta, sa njima porazgovarala. Nije ih, kako kažu stanari, legitimisala, jer su maloljetni.

Stanari su zabrinuti za svoju bezbjednost i prije svega bezbjednost svoje djece koja izlaze u parkić, zbog grupe tinejdžera koja je uvijek tu kada je lijepo vrijeme, pravi buku, narušava javni red i mir, a djeca ih se plaše. Kako su rekli, radi se o mladićima, ali i djevojkama od 15 do 17 godina, njih desetak, piše N1.

Kako je u jutarnjem programu rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, stradali čovjek, inače rođeni brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića, je izašao da porazgovara sa huliganima, jer mu se sin žalio da je mu je oteta lopta.

Dačić, koji je ministar policije, je gostujući u jutarnjem programu na TV Blic naveo da se utvrđuju okolnosti smrti i da li je nastupila od posljedica napada, dodajući da su doktori rekli da je Đorđe Mijatović imao i epi-napade i dodatne bolesti, tako da će uzrok smrti utvrditi obdukcija.

-Kada je došao kući ispričao je supruzi da je sam pao nakon čega je dobio epi napad – kaže izvor Blica.

MUP je saopštio da su osumnjičene dvije osobe i da se za njima traga, kao i da je tijelo prevezeno na Institut za sudsku medicinu, na obdukciju.

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obavještenja u vezi sa događajem nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ.M.

N1 je došao u posjed dijela snimka, te upozorava da je uznemirujućeg sadržaja, a možete ga pogledati OVDJE.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here