Naslovna Crna Hronika (VIDEO) Pucnjava u Doboju: Poznata imena ubijene i ranjene osobe

(VIDEO) Pucnjava u Doboju: Poznata imena ubijene i ranjene osobe

0

Jedno lice je ubijeno, a jedno ranjeno u pucnjavi u Doboju koja se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Jug Bogdana. Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen.

„U 23:07 zaprimljena je prijava o upotrebi vatrenog oruzja, po prijavi je utvrđeno da je jedno lice ubijeno, jedno ranjeno, zatečeno je i lice koje je počinilo zločin inicijala lice S.I“, saopšteno je na pres konfreneciji PU Doboj.

Saznajemo da je ubijen Ćamil Omerović (28) iz Gračanice, ranjen Amar Mahmutagić (37), a Semir Imamović (34) osumnjičeni za ubistvo.

Prema informacijama iz PU, osumnjičeni je došao oko 21 čas u ugostiteljski objekat, ubistvu je prethodila svađa, kada je I.S iz vatrenog oružja usmrtio jedno lice, a drugo ranio.

„Svađa je nastupila zbog prirode odnosa između zaposlene radnice pomenutog ugostiteljskog objekta i ova tri lica. Osumnjičeni za ubistvo je uhapšen i tokom dana biće sproveden u Tužilaštvo. Sva tri lica su sa područja Federacije BiH. Lice Ć.O. je ubijen, A.M. ranjen, a S.I. osumnjičen za ubistvo. Izvršilac je ranije osuđivan za krađu, a prije 20 dana podignuta je optužnica za nanošenje teških tjelesnih povreda“, saopšteno je iz PU.

Ranjeno lice se nalazi u dobojskoj bolnici i van životne opasnosti.

(BN)  Foto:BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube