Naslovna Najnovije Višegrad: Dosta je bilo samovolje načelnika Đurevića

Višegrad: Dosta je bilo samovolje načelnika Đurevića

U Višegradu je održana tribina pod nazivom „Dosta je blokade Višegrada“, a koju je organizovala skupštinska većina sastavljena od osam stranaka i jedanaest odbornika. Poruka je jasna, građanima je dosta samovolje načelnika opštine Mladena Đurevića i njegovih poslušnika iz SNSD-a.

Sa skupa je poručeno da se mora reći dosta je stranačkom zapošljavanju, prijetnjama, ucjenama, promašenim infrastrukturnim projektima, ličnom bogaćenju, nestručnim kadrovima i kupovini odbornika.

Mirko Šarović, predsjednik SDS-a poručio je da je bezkonje ono što radi aktuelna vlast, a Višegrad je mjesto gdje se krši izborna volja građana.

„Došlo je vrijeme da reaguje pravosuđe i da konačno neke stvari krenu pravim putem. Ovaj grad nazaduje, ne može da napreduje zbog ovakve vlasti“, istakao je Šarović.

Imamo odluku suda da skupštinska većina ne funkcioniše, kaže Nenad Nešić, predsjednik DNS-a dodajući da u Višegradu vlada jedan čovjek, ami smo večeras poručili dosta je toj samovolji.

Branislav Borenović predsjednik PDP-a naglasio je da su dali podršku da se konačno uspostavi red u Višegradu.

„Režim zasutavlja volju naroda, ovo nasilje je očigledno dogovoreno sa vladom i ne biraju sredstva da zaustave život građana“, kazao je Borenović.

(BN Foto:BN)