16.9 C
Banja Luka

Vladan Milojević je na tržištu, podneo ostavku u Apolonu

Vladan Milojević je od ovog popodneva na trenerskom tržištu, pošto je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, preneli su kiparski mediji. Kako se dalje navodi Zvezdin Supermen je ovog popodneva imao sastanak sa predsednikom kluba Nikosom Kirizisom, i saopštio mu da sebe ne vidi i dalje u Apolonu.

Prvi čovek kiparskog kluba je imao želju da srpskog stručnjaka ubedi da odustane od ostavke, nagovarao ga, ali je Vladan Milojević ostao čvrst u stavu. Posle odličnog početka u redovima Apolona, srpski stručnjak je sa poslednjim klubom zapao u veliku rezultatsku krizu.

Apolon je vezao četiri poraza bez postignutog gola. Uspeo je Milojevićev tim da prekine niz u duelu sa Etnikosom iz Ahne (2:2) , što je bio još jedan nezadovovoljavajući rezultat.

Milojević je dvogodišnji ugovor sa Apolonom potpisao u avgtustu ove godine. Imao je govoto savršen početak, i činilo se da će klub iz Limasola biti kandidat za titulu. Sve se promenilo u poslednjih nekoliko kola.

Pre Apolona Vladan Milojević je radio u Apoelu iz Nikozije. Raštimovan tim uspeo je da podigne, čak dođe do prvog mesta, ali je u poslednjem kolu ostao bez titule. Zajedno saVladanom Milojević Apolon će napustiti i njegov saradnik, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića, Nebojša Milošević.

Ima onih koji bi ih rado videli na klupi Crvene zvezde u slučaju odlaska Baraka Bahara.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here