Naslovna Najnovije „Vlast će imati tri kandidata, opozicija jednog“ Nešić izjavio da samo on...

„Vlast će imati tri kandidata, opozicija jednog“ Nešić izjavio da samo on može da pobijedi Cvijanovićevu, stigao odgovor iz SDS (VIDEO)

0

Predsjednik DNS, Nenad Nešić, izjavio je da jedini on ima šansu da bude član Predsjedništva BiH.

Šarović nema nikakve šanse da pobijedi Željku Cvijanović na izborima u oktobru. Jedini koji može u ovom trenutku, a to govore sva istraživanja i to su reakcije u narodu, da pobijedi Željku Cvijanović i aktuelni režim za člana Predsjedništva jesam ja rekao je Nešić na konferenciji za novinare nakon sjednice Predsjedništva DNS.

Podsjećamo, Željka Cvijanović se pominje kao najizvjesniji kandidat vlasti za Predsjedništvo BiH, ali kandidatura nije zvanično objavljena.

– Poslije današnje pres konferencije DNS čini se jasnim da će na ovim izborima za srpskog člana Predsjedništva BiH vlast imati tri kandidata dok će opozicija imati jednog kandidata i to predsjednika SDS, Mirka Šarovića – istakao je Stevan Salatić, šef Sektora za politiku i medije SDS.

FOTO: SDS
Stevan Salatić

– Nešićevo nedolično, vulgarno i potcjenjivačko komentarisanje kandidata SDS Mirka Šarovića više govori da Nešić nije ni svjestan za koju poziciju se kandiduje. Ovakvi Nešićevi maniri ne priliče ni kandidaturi za neku ruralnu mjesnu zajednicu, a kamoli za poziciju srpskog člana Predsjedništva BiH – naglasio je Salatić.

On je poručio da da li je Nešić vlast ili opozicija govori činjenica da je Nešić u zadnjih mjesec dana više vremena proveo napadajući Mirka Šarovića i Jelenu Trivić nego što je pominjao i kritikovao poteze Milorada Dodika i Željke Cvijanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: