Naslovna Izdvajamo Vlast izabrala Dodika, narod Jelenu a otadžbinu nam „brane“ Denis Šulić i...

Vlast izabrala Dodika, narod Jelenu a otadžbinu nam „brane“ Denis Šulić i Anja Ljubojević

0

Od izbora u Republici Srpskoj prošlo je više od 20 dana, a još se ne zna ko će biti izabran za predsjednika Republike Srpske. Trenutna vlast tvrdi da je Milorad Dodik ubjedljivi pobjednik, dok opozicija tvrdi suprotno.

Centralna izborna komisija izdala je naredbu za ponovno brojanje glasova, na kome su zabilježene brojne nepravilnosti. U glasačke kutije su ubačeni falsifikovani glasački listići, u Poštama Srpske je ustanovljeno da su korektorom brisani glasovi Jeleni Trivić a zatim „X“ dodavali na kvadratić sa imenom Milorada Dodika, te i  razne malverzacije koje su se dogodile na dan izbora.

SNSD-u na čelu sa Miloradom Dodikom, očigledno se nije svidjeo ovaj potez CIK-a za ponovnim brojanjem glasova, jer su svjesni da ima dosta nepravilnosti. Zato sve članove i simpatizere SNSD-a pozivaju na sutrašnji skup u Banjaluci, kako bi „odbranili otadžbinu“.

Ko napada i od koga da je branimo, nismo uspjeli ustanoviti.

Redakciji Trebinje 24 najviše je zapalo za oko, da našu otadžbinu po prvi put brane, vjerovali ili ne, bošnjaci i hrvati. Denis Šulić,potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske je na svom Tviter nalogu javno pozvao sve svoje pristalice da sutra dođu u Banjaluku na skup podrške i zajedno sa njim odbrane otadžbinu, našu Republiku Srpsku.

Takođe i buduća poslanica u klubu SNSD-a, Anja Ljubojević je na svom profilu pozvala sve svoje pristalice da dođu na skup podrške Miloradu Dodiku kako bi sačuvali Republiku Srpsku.


Na šta smo spali kao društvo, da nam državu vode i brane, od ne znamo ni mi koga, jedna hrvatica i jedan bošnjak. Prava odbrana otadžbine se desila od 1991 do 1995 kada se stvarala naša Republika Srpska, i tada se svako dokazao ko i koliko voli srpski narod.

„U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci“ – tako je govorio  Veliki Petar Petrović Njegoš, što bi najbolje opisalo trenutno stanje u Republici Srpskoj, lako je u miru hrabar biti, mnogi od vas su pokazali svoju hrabrost kada nam je bilo najteže.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube