Naslovna Najnovije Vrijeme je da teret kriminala u Srpskoj skinemo s leđa

Vrijeme je da teret kriminala u Srpskoj skinemo s leđa

0

– Teret od 20 godina kriminala i korpucije u Srpskoj treba skinuti sa leđa i krenuti naprijed . kaže Stanivuković.

Kandidati PDP-a za predstojeće izbore su dobili ogromnu podršku od mještana MZ Kočićev vijenac na političkoj tribini ove stranke, održanoj sinoć u prostorijama MZ Kočićev vijenac.

– Za samo godinu i po dana izgradili smo 130 kilometara vodovodnog sistema, 30 kilometara puteva, 10 kilometara kanalizacije. Nakon 22 godine u Banjaluci se počinju praviti dvije osnovne škole, u Adi se već uveliko pravi, a na Paprikovcu uskoro kreću radovi. Veliku podršku u svom narodu imam jer narod osjeća strast, iskrenost i posvećenost. Ne možete narod da folirate, narod osjeti vašu energiju. Banjaluka je danas slobodna, danas nikome nije i ne mođe biti zabranjeno da priča o svojim problemima ili temama na Trgu Krajine – rekao je Draško Stanivuković, nosilac liste PDP-a za NSRS u izbornoj jedinici 3.

On je istakao da teret od 20 godina kriminala i korpucije u Srpskoj treba skinuti sa leđa i krenuti naprijed.

– Ukoliko pobijedimo 2.oktorba to znači da ću ja kao vaš gradonačelnik imati skupštinsku većinu i da više neće biti opstrukcija. Mjerimo život po onome što će ostati iza nas, imamo srce i imamo moral i hoćemo da dokažemo svim kapacitetima da ova zemlja ima nevjerovatnu perpektivu i potencijal – izjavio je Stanivuković.

(BN)