Naslovna Politika Vučinić: Upozoravao sam da će se ovo desiti

Vučinić: Upozoravao sam da će se ovo desiti

0

BANJALUKA – Narodni poslanik i član Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) Đorđe Vučinić, komentarišući to što je Okružni sud u Banjaluci jučerašnjom presudom ispoštovao odluku Ustavnog suda BiH, a ne Zakon o neprimjenjivanju odluka Ustavnog suda BiH koji je usvojila NSRS, rekao je da se još jednom pokazalo da kvazi-patriotska politika SNSD-a ima samo za cilj da lijepo zvuči narodu, a realnost bude gotovo uvijek suprotna.

„Zakon o neprimjenjivanju odluka Ustavnog suda BiH, kako sam i upozoravao da će biti, nije ništa drugo nego jedna od predstava za one neupućene i naivne. Najgore od svega je što su i oni znali ishod kad su kreirali taj zakon i uputili ga u proceduru, ali naravno da nisu propustili priliku da još jednom obmanu narod“, rekao je Vučinić za „Nezavisne novine“.

Istakao je da ga novonastala situacija ne iznenađuje.

„Narodna skupština Republike Srpske je toliko degradirana, da ovo čak nije nešto što me iznenađuje, jer je neozbiljnost vladajuće koalicije uz jeftini populizam na nacionalnoj osnovi njihov simbol“, naglasio je Vučinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: