Naslovna Izdvajamo Vukanović: Čime je Todor Obdareni zaslužio posao u Narodnoj skupštini RS

Vukanović: Čime je Todor Obdareni zaslužio posao u Narodnoj skupštini RS

Zbog ovog zapošljavanja Vukanović zatražio Čubrilovićevu smjenu. Nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović objavio je danas informaciju kako je izvjesni Đorđe Todorović na sumnjiv način zaposlen u administraciju NSRS-a. Todorović je inače jako aktivan na društvenim mrežama, a najzanimljiviji je njegov nadimak.

Vukanovićev tekst prenosimo u cijelosti.

– Novi veliki skandal potresa Narodnu skupštinu Republike Srpske, zbog čega sam danas podnio zahtjev za razrješenje i smjenu predsjednika Skupštine po hitnom postupku. Naime, Čubrilović je mimo zakona i utvrđenih procedura, bez konkursa, zaposlio izvjesnog Đorđa Todorovića, na društvenim mrežama poznatijeg kao Todor Veliki ili Todor Obdareni.

image

Đorđe Todorović ima 20.000 pratilaca na TikToku/

Todor ima preko 20.000 pratilaca na Tik Tok-u i ostalim društvenim mrežama, a postao je poznat široj javnosti po svom upornom  hvalisanju da je natprirodno obdaren.

Nije poznato na koje mjesto je kao državni službenik zaposlen ovaj neobični i pomalo ekscentrični mladić, kao ni da li su tačne njegove tvrdnje o kojima je ranije pisao novinar Slobodan Vasković.

Također, ne zna se koje su kvalifikacije preporučile Todora Velikog da postane službenik ovog nekada visokog Doma.

Pitamo se, da li su ovakva zapošljavanja u službi jačanja kapaciteta Narodne skupštine Republike Srpske?

Ovaj skandal je samo jedan u nizu velikih afera koje su urušile ugled Narodne skupštine Republike Srpske zbog čega sam i podnio zahtjev za smjenu nedostojnog predsjednika Nedelja Čubrilovića, napisao je Vukanović.