Naslovna Izdvajamo Vukanović: Dodikov odlazak kod Putina “pokušaj manipulacije”, prikriva kapitulaciju

Vukanović: Dodikov odlazak kod Putina “pokušaj manipulacije”, prikriva kapitulaciju

0

Narodni poslanik Nebojša Vukanović tvrdi da je “kapitulirao”, odnosno odustao od vraćanja nadležnosti na RS, te da mu odlazak kod ruskog predsjednika Vladimira Putina služi kao “pokušaj manipulacije”.

“Jasno je da se tu radi o pokušaju manipulacije javnosti, da Dodik prikrije kapitulaciju, da ode kod Putina, da se slika sa njim i da kaže Putin mu je rekao da on se sad povuče”, rekao je Vukanović za BN.

Prema njegovim riječima, u materijalu koji su poslanici dobili za posebnu sjednicu Narodne skupštine o vraćanju nadležnosti, nema nijednog konkretnog prijedloga zakona samo informacija o tome šta se događalo u prošlosti. Istakao je da od Dodikovih velikih priča nema ništa te da će se ponovo desiti neka velika izdaja.

“Onda će on pokušati šest mjeseci da prolongira, pa da ponovo u skupštini pokrene to pitanje, ali naravno neće se nikada povući nijedan potez koji mu ne odobre stranci”, kazao je Vukanović.

Prema njegovim riječima, nema ništa ni od otcjepljenja Republike Srpske, niti povratka “izvornim nadležnostima”, niti ponovnog osnivanja Vojske RS-a, carina, granične policije, ukidanja Suda i Tužilaštva BiH…

“Naravno da on pokušava po ko zna koji put u proteklih 15 godina da se igra nacionalnim osjećanjima Srba u Republici Srpskoj, a da od tih velikih priča nema ništa i da će se ponovo desiti neka velika izdaja”, rekao je Vukanović.

(E.M)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: