Naslovna Izdvajamo Vukanović: Nakon što su formirali koaliciju i smjestili se u udobne fotelje...

Vukanović: Nakon što su formirali koaliciju i smjestili se u udobne fotelje partneri glume novu političku krizu

0

Na konferenciji za novinare danas smo pojasnili zbog čega smo odbili poziv na sastanak kod Milorada Dodika, koji smo dobili jutros a zakazan je za sutra u 14 sati u Palati Republike, a povodom najnovije vještačke.

Dejton je jasno rekao da 49% teritorije BiH pripada Republici Srpskoj, ostatak Federacije, već 28 godina Srpska gazduje šumama, rijekama, poljoprivrednim zemljištem i jasno je da je sve iskonstruisano, nakon što su dogovorili vlast i kako da podijele plijen iu tome ne želimo da sudjelujemo, niti da razgovaramo sa mafijašima i uzurpatorima.

Lideri bošnjačkih stranaka prave ogromne greške i vode pogrešnu politiku, od pakta i koalicija sa Dodikom do podizanja tenzija i stalnih tendencija urušavanja Dejtona, pokušaja oduzimanja nadležnosti entitetima o kantonima, jer se treba boriti za egzistenciju i poboljšanje životnog standarda, da se zaustavi egzodus naroda, a ne stalna nadguravanja sa Dodikom.

Savjet ministara BiH jučer je priznao nezavisnost Kosova, potpisivanje dokumenata, što predstavlja akt veleizdaje, au čemu sudjeluje SNSD i njihova ministarstva i prikolice, DNS, DEMOS, SP, SPS, US…

(BN/ nebojšavukanović.info )

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube