Naslovna Najnovije Vukanović predao kandidatske liste “Kritike SNSD, HDZ i SDA su znak da...

Vukanović predao kandidatske liste “Kritike SNSD, HDZ i SDA su znak da sam na dobrom putu”

0

Nebojša Vukanović predao je kandidatske liste Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH. Kako je rekao, “Lista za pravdu i red – Nebojša Vukanović” ima kandidatske liste za devet lista za NSRS i tri za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Ostavio sam bio mogućnost i za kantone, ali ipak nismo da ne bi bilo da je Vukan četnik. Želimo imati jak klub od najmanje pet poslanika da bi mogli napraviti tektonski poremećaj. Naravno podrška i za kandidata opozicije. Mislim da je potrebno da se pojavi novi klub koji nije nastao rasipanjem SNSD i SDS. Želimo da se promijeni diskurs u društvu, da se smanji jaz između bogatih i siromašnih i da političari polažu račune građana – istakao je Vukanović.

Poručio je da to što ga kritikuju i SNSD i HDZ i SDA znak da je na dobrom putu.

– Vojin Mijatović je kukavičije jaje kojeg je postavio Dodik. Suzdržaću se od žestokih kritika prema SDP iako su postavili Vojina i idu sa SDA, jer sve je bolje od SDA. Oni su trebali biti avangarda – kazao je Vukanović.

Podsjetio da nikad nije “nasjeo” na Dodikove posebne sjednice NSRS i glasao za njegove prijedloge.

– Protiv sebe imamo i strance i krupni kapital. Da su stranci iskreni oni bi nametnuli odluku da se uvedu skeneri, kao što je Šmit sada nametnuo odluku. Strancima odgovaraju ucijenjeni političari na vlasti – poručio je Nebojša Vukanović, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: