26.7 C
Banja Luka

Vukanović: Svima je jasno ko će progutati žabe, krokodile i nilske konje da bi opstali na vlasti

– Tragikomično ponašanje čelnika režima, koji pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata, u koje su upali tvrdnjama da će na Lokalne izbore izaći po Izbornom zakonu Republike Srpske a ne po Izbornom zakonu BiH, nametnutnom pravilniku Šmita i prijaviti se CIK-u.

Ovo je saopštio šef poslaničkog kluba Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, koji dodaje da su „čelnici režima podvili rep, pozgazili zakon i Narodnu skupštinu Srpske, te sada pokušaju po starom običaju da prebuju krivicu na opoziciju.

„To pokazuje sav njihov očaj, jad i bijedu…“, naveo je Vukanović.

Naglašava da je njihov pokušaj pravljenje neke vještačke drame i neizvjesnosti, jer je svima od početka jasno da će progutati žabe, krokodile i nilske konje kako bi opstali na vlasti al se junače pred narodom u javnosti.

„Odlaganjem danima konačne odluke, a koja je donesena, i izaće svi na izbore, podsjeća me na anegdotu o koki koja pravi krug oko pijetla da bi ispala poštena“, naveo je Vukanović.

Skupštinska većina oko SNSD-a danas nije postigla dogovor u vezi izlaska na lokalne izbore, po pravilima CIK-a nego je najavila da će konačnu odluku donijeti sutra na sastanku u Banjaluci.

(BN) Foto: BN

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here