Naslovna Izdvajamo Za nepovjerovati: Dodik i Vukanović uradili istu stvar

Za nepovjerovati: Dodik i Vukanović uradili istu stvar

0

Milorad Dodik i Nebojša Vukanović donirali su danas higijenske i prehrambene proizvoda kuhinji „Obrok ljubavi“ Udruženja „Mozaik prijateljstva“ iz Banjaluke.

Kako je objavljeno na fejzbuku ove humanitarne organizacije, u tu javnu kuhinju je danas stigla i veoma značajna donacija člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

„U želji da pomogne nasim korisnicima donacija se sastoji od higijenskih potrepština koje koristimo za potrebe našeg javnog kupatila. A za potrebe javne kuhinje stigla je i veoma velika količina prehrambenih namirnica sačinjena od mesa, konzervi, ulja, mlijeka, riže, ulja i značajne količine povrća.

Zahvaljujemo se od srca na ovoj donaciji koja će potpomoći prilikom pravljenja nadolazećih svečanih ručkova.G.Miloradu Dodiku želimo mnogo zdravlja i svako dobro u budućnosti tim Mozaika prijateljstva“, stoji u toj objavi.

Nakon ovog uslijedila je druga objava na fejzbuku Mozaika priljateljstva u kojoj se navodi da je danas stigla i donacija narodnog poslanika Narodne skupštine Republike Srpske Nebojše Vukanovića iz Trebinja.

„Njegovu nesebicnu donaciju prehrambenih proizvoda sačinjavaju : 100 l ulja, 60 kg tjestenine,60 kg riže, 40 kg šećera te 40 kg soli.

Prijatelji Nebojše Vukanovića su iz Istočnog Sarajeva dovezli ovu donaciju u nasu javnu kuhinju. Zahvaljujemo se od srca na tolikoj empatiji mnogim pređenim kilometrima kako bi ovo sve stiglo do nađih korisnika. G. Nebojsi Vukanovicu kao i njegovim prijateljima želimo svako dobro i da ih sreća prati na svim životnim poljima u budućnosti“, navedeno je na fejzbuk stranici „Mozaika prijateljstva“.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: