Naslovna Najnovije Zahvalan saborcima jer su ga „razotkrili“: Stanivuković objavio spisak događaja na kojima...

Zahvalan saborcima jer su ga „razotkrili“: Stanivuković objavio spisak događaja na kojima će biti „Milin čovjek“

0

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, poslao je novu poruku onima koji ga optužuju za naprasnu, pretjeranu bliskost sa republičkom vlašću.

Posebno se osvrnuio na to da je „Milin čovjek“, nakon što su zajedno otvorili radove na izgradnji mosta u naselju Česma.

-Evo da odmah objavim spisak događaja gdje ću biti ,,Milin čovjek”. Izgradnja Centralnog spomen obilježja i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku kao čin početka izgradnje dvorane u Banjaluci sa 6.000 mjesta ili možda da se svega ovog odreknemo kako bih nekima bio dobar!? – napisao je Stanivuković na Tviteru.

Na Fejsbuku je objavio širu poruku. Kako kaže, jeste bio „Milin čovjek i igrao za njega“ sve ove godine i drago mi je, veli, što ga saborci „razotkriše“.

-Hvala im na tome, ali evo i da se prisjetimo kako sam to igrao za njega: Jelena je u Banjaluci pobijedila sa 11.000 glasova razlike; Ja sam imao najveći broj glasova ikada u Banjaluci za poziciju narodnog poslanika na ovim izborima; Banjaluka je u korist opozicije napravila veću razliku nego svi drugi gradovi zajedno; Za svoju stranku donio sam polovinu njenog ostvarenog rezultata u cijeloj Republici Srpskoj; Donio sam pobjedu za gradonačelnika Banjaluke 2020. godine; Na izborima 2018. godine ostvario sam najbolji rezultat u cijeloj državi i tako postao najmlađi poslanik u njenoj istoriji; Na izborima 2016. godine postao sam najmlađi odbornik u istoriji Banjaluke – podsjetio je Stanivuković.

 

Prema njegovim riječima, da su svi ovako ,,igrali za Milu” sve ove godine, on bi davno postao prošlost i ova zemlja bi bila slobodna, bez ikakvog kontrolnog brojanja.

-Ostajem čvrst u svojim stavovima – Karađorđeva politika za kriminal i korupciju, a Obrenovićeva za dobre stvari i jedino tako možemo pobijediti. Moji rezultati pokazuju da je moja politika ispravna i da građani žele puteve, mostove, škole, ali i borbu protiv kriminala i korupcije, a ja sam kao gradonačelnik to sve obezbijedio i dužan sam da tako nastavim i dalje. Natjeraću i najveće političke neprijatelje da rade za Banjaluku i ne brinite saborci i opozicijo, ja sam čovjek naroda i ničiji više – zaključuje Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: