Naslovna Najnovije Žalba usporila milijunsku nabavku „Elektroprivrede“

Žalba usporila milijunsku nabavku „Elektroprivrede“

0

„Elektroprivreda Republike Srpske“ izmijenila je tražene uvjete i produžila rok za dostavljanje ponude na natječaj težak 8,7 milijuna KM za reklamiranje ovog poduzeća na različitim manifestacijama i događajima.

Natječajna dokumentacija je izmijenjena nakon žalbe koju je podnijela jedna tvrtka, a koju je ERS prihvatila.

Riječ je o natječaju za reklamiranje poduzeća na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim manifestacijama i događajima, teškom 7,5 milijuna KM bez PDV-a, koji je ERS raspisao 19. siječnja, a na koji je 15-ak dana kasnije uložena žalba.

Ponuđač se žalio na jedan od uvjeta koji se odnose na ocjenu tehničke i stručne sposobnosti, a koji je ERS prihvatio i produžio rok za dostavljanje ponude.

Tako će zainteresirani ponuđači sada imati rok do 13. ožujka do podnesu prijave.

U Elektroprivredi RS nisu željeli da kažu koja se firma žalila.

Generalni direktor Luka Petrović je za CAPITAL rekao da ne zna detalje nabavke i uputio nas je na direktora Direkcije za javne nabavke Vladana Šegrta koji je rekao da pošaljemo pitanja.

„Nemam sve detalje, ali svakako očekujem da ćemo dobiti kvalificiranog ponuđača koji će nam pomoći prilikom reklamiranja“, rekao je Petrović.

Podsjećamo, „Elektroprivreda RS“ izdvaja čak 8,7 miliona KM za jednogodišnji ugovor za reklamiranje na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim manifestacijama i događajima.

Na ovaj način ERS želi poboljšati vidljivost svog brenda i unaprijediti kvalitetu svog poslovanja.

Zadatak izabranog ponuđača, između ostalog, bit će razvoj web platforme koja će omogućiti zainteresiranim pravnim licima da se prijave za pružanje usluga reklamiranja.

U natječaju je navedeno i da u strategiji za tržišnu komunikaciju treba uzeti u obzir potrebu da se identificira i uključi angažman poznatih osoba, koje su pozitivno percipirane u javnosti i čije će uključivanje u promotivnu kampanju imati pozitivan učinak na brend MH ERS.

Cilj je, kako se ističe, postići doseg objava od minimalno 500.000 osoba uz minimalno 5.000.000 prikaza osoba iz RS.

( Glavni grad ) Foto:BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube