24.7 C
Banja Luka

Zaplitala jezikom, ali nogama nije: Detalji hapšenja konobarice iz Gradiške koja je VOZILA MORTUS PIJANA

Od kada je Policijska uprava Gradiška, prije nekoliko dana, saopštila da je patrola u obližnjoj Čatrnji, iz saobraćaja isključila ženu koja je upravljala putničkim automobilom sa 5,19 promila alkohola u krvi, o njoj ne prestaje da se priča.

Vesna Vučić, portparol PU Gradiška kazala je za Srpskainfo da je nevjerovatno koliko se ovaj slučaj komentariše i koliku pažnju je privukao.

– I za nas u policiji to je neshvatljivo – kaže Vesna Vučić.

Srpskainfo je u Policijskoj upravi saznala više pojedinosti, nego što je to do sada objavljeno u saopštenjima ili informacijama, o ženi koja je imala rekordno visok nivo alkohola u krvi.

– Policijska patrola je zaustavila osobu sa incijalima D.V. (identitet poznat redakciji) rođenu 1976. godine u Sanskom Mostu, koja duže vrijeme živi u Gradiški. Bilo je to 9. oktobra, u jedan sati i 15 minuta, poslije ponoći. Nije djelovala sumnjivo niti problematično, ponašala se, rekli bismo, sasvim pristojno i normalno. Ipak, patrola je tek nakon dužeg razgovora posumnjala u pijanstvo i odlučila da je testira – naveli su gradiški policajci, prepričavajući ovaj slučaj.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here