22.7 C
Banja Luka

Zdravlje generala Mladića jako komplikovano, dodatno slabljenje srca

 Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je i dalje jako komplikovano, ima dodatno slabljenje srca, a u haškom pritvoru ga je posjetio jedan srpski kardiolog koji ga je pregledao, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Zdravstveno stanje generala Mladića u nekim dijelovima ima nekog poboljšanja, a u nekim nekog pogoršanja.

– Uspeli smo da kardiolog ode da ga vidi. Kardiolog je video to što su mu pokazali, znači nisu nam i dalje dostavili potrebnu dokumentaciju. Oni su mu dali samo na uvid. Mi očekujemo i dalje da nam oni dostave potrebne snimke – naveo je Darko Mladić.

Što se tiče zdravstvenog stanja generala Mladića, njegov sin ističe da nakon posjete kardiologa ima malo bolji pregled šta se desilo sa srcem generala.

– General se u ovoj situaciji drži dosta dobro, ali očito nije naivna situacija – rekao je Darko Mladić.

On je naveo da ne može da iznosi sve detalje sa pregleda kardiologa, ali da general ima veće dodatno naglo slabljenje srca, koje treba sad da se reguliše.

– Čekamo da vidimo snimke što mu je rađeno da bi videli kakvi su ti stepeni oštećenja i šta je trebalo i da li je urađeno to što je trebalo da se uradi – istakao je Darko.

On je naveo da je kardiolog pričao i sa haškim ljekarima i sa generalom i izvršio preglede, ali on i dalje nema potrebne snimke koji su mu potrebni za njegov izvještaj.

– Kao i uvek, obećali su, ali još nisu dostavili. Ne vidim razlog zašto ne dostavljaju snimke, osim da i dalje kriju njegovo zdravstveno stanje – kaže Darko Mladić.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here