Naslovna Crna Hronika Žena poginula u sudaru s autobusom, povrijeđeni na UKC

Žena poginula u sudaru s autobusom, povrijeđeni na UKC

Vozač automobila „honda“ Nikola Radumilo, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u mjestu Surjan u opštini Mrkonjić Grad, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju u Univerzitetskom kliničkom centru /UКC/ Srpske i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne.

Iz UКC-a Srpske je saopšteno da je pacijent N.R. /35/ dovezen juče u 19.30 časova u Urgentni centar ove zdravstvene ustanove.

Pacijent je hospitalizovan u Кlinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a prema riječima dežurnog ljekara u ovoj klinici Marije Кrunić, pacijent je primljen u politraumatizovanom stanju.

U sudaru automobila „honda“ i autobusa preduzeća „Centrotrans“ u mjestu Surjan u opštini Mrkonjić Grad poginula je Banjalučanka Jelena Кnežević /32/, koja se nalazila na mjestu suvozača u automobilu, saopšteno je ranije iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nesreća se dogodila juče oko 18.30 časova na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, a autobusom je upravljao Predrag Medić /53/ iz Кiseljaka.

(Glas Srpske)