Naslovna Sport Zvezda to ne može da plati! Bolonja traži milione za napadača: Miha...

Zvezda to ne može da plati! Bolonja traži milione za napadača: Miha precrtao Falćinelija, ali se vraća u Italiju!

Snažni Italijan nije ni blizu povratka u Crvenu zvezdu. O  fudbaleru koji je bio pozajmljen u Beograd pišu i mediji sa Apenina! Po njihovim informacijama Dijego Falćineli precrtan je u Bolonji koju trenira Siniša Mihajlović, ali bi lako mogao da pronađe drugi angažman u rodnoj zemlji. Problem bi mogao da nastane samo zbog velikog obeštećenja!

Lokalni mediji navode da će Bolonja tražiti između tri i četiri miliona evra za snažnog napadača, što je cifra koju Crvena zvezda nije spremna da izdvoji za napadača u ovom trenutku.

Ni mnogi italijanski klubovi nisu u prilici da toliko plate fudbalera, pa ostaje da se vidi kako će Bolonja pronaći kupca za igrača koji je prije pozajmice u Zvezdu igrao u Seriji B, gdje nije uspio da dominira. Podsjećamo, u sezoni 2019/20 na 25 mečeva postigao je samo tri gola za Peruđu.

Falćineli želi da nastavi karijeru u Italiji kako bi bio bliži porodici, a crveno-bijeli su još ranije donijeli oduku da se okrenu nekim drugim varijantama. Pregovori sa Aleksandrom Prijovićem traju već dugo, a u kombinaciji je i Aleksandar Pešić, koji bi se tako vratio u Crvenu zvezdu sa kojom je već imao uspjeha.

Stigao je Aleksandar Dragovićotišao Nemanja Milunović, a djeluje da će najveća uzbuđenja prelazni rok u Crvenoj zvezdi donijeti na poziciji napadača. Gotovo je sigurno da Dijego Falćineli, starter u finalu Kupa Srbije, neće nositi dres srpskog tima i naredne sezone…

(MONDO)