Naslovna Najnovije „Zvornik i Doboj leglo takozvanog doiksavanja“

„Zvornik i Doboj leglo takozvanog doiksavanja“

0

Pravni tim Partije demokratskog progresa podnijeće krivične prijave zbog, kako kažu, očigledne krađe glasova u Zvorniku. Da je poštovana izborna volja građana Zvornika, Jelena Trivić bi bila apsolutni pobjednik u trci za predsjednika RS. Ali brutalno je pokradena zbog kontrole biračkih odbora putem fantomskih stranaka i međusobnih dogovora partija iz koalicije, poručuje zamjenik predsjednika PDP – a, Nenad Vuković.

„Na biračkim mjestima gdje SNSD nije imao kontrolu, Jelena Trivić je pobijedila. Jer bilo je mjesta gdje nisu mogli da kupe birače i ucjene, kao što je Centar 2 gdje Jelena Trivić ima 208, a Milorad Dodik 179, Centar 4 Jelena Trivić 164 Milorad Dodik 120.“, tvrdi Vuković.

Vuković napominje da su Zvornik i Doboj leglo takozvanog doiksavanja, koje ima istoriju još u 2010 – toj godini, a kasnije je samo usavršavano.

Nerealno je da jedan kandidat za Narodnu skupštinu RS ili Parlament BiH dobije onoliko glasova koliko ima i partija, a upravo to se masovno dešavalo u Zvorniku, tvrdi pzamjenik predsjednika PDP – a.

„Donji Lokanj gdje SNSD ima 190 glasova, svih 190 ima i Stevanović. Demos, isto to biračko mjesto, 51 glas, svih 51 imaju Stevanović i Mijatović. Šta nam to govori, da su DEMOS I SNSD imali potpunu kontrolu i radili zajedno na ovom biračkom mjestu. I tako u ranim jutarnjim časovima radili to doiksavanje.“, kategoričan je Nenad Vuković.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube