10.7 C
Banja Luka

Partizan preslišao nemoćne Nišlije!

Fudbalski klub Partizan savladao je Radnički 4:0 (2:0) u sedmom kolu Superlige Srbije. Bila je to šesta pobjeda u sezoni za domaće, a stoti trijumf na klupi crno-bijelih za Aleksandra Stanojevića.

Partizan je dočekao Nišlije koje su doputovale bez trenera, sa klupe ih je večeras predvodio trener omladinskog tima Vladimir Đorđević.

Nisu se obrukali gosti u prvih pola sata igre, bili su dostojan rival crno-belima, ali samo do prvog gola u mreži Damira Kahrimana.

Imao je Partizan prvu ozbiljniju šansu u 15. minutu kada je Rikardo Gomeš šutirao, ali kraj gola “Reala sa Nišave”.

Nova prilika viđena je u 28. minutu kada je Natho sjajno proigroa Miloša Jojića, uspio je da savlada Damira Kahrimana, a njegov udarac iskosa zaustavila je stativa.

Igrao se 37. minut kada je Živković odlično po desnoj strani proigrao Rikarda, a on glavom uspjeva da savlada Damira Kahrimana nakon VAR snimka bilo je jasno da je lopta prešla liniju.

Samo pet minuta kasnije novi šok za Nišlije. Ponovo gotovo preslikana akcija, Živković je proigrao Rikarda koji još jednom uspjeva da sprovede loptu u mrežu. Rezultatom 2:0 otišlo se na pauzu.

Nakon nešto mirnijeg početka meča novi gol u 62. minutu. Marko Živković po treći put našao se u ulozi asistenta. Proigrao je Rikarda Gomeša, a on je umesto da ššutira u situaciji jedan na jedan sa Damirom Kahrimanom proigrao Bibrasa Natha za 3:0.

Najozbiljniju priliku Radnički je imao u 65. minutu kada je Riohei Mićibući oduzeo loptu pred šesnaestercem Partizana, uspeo je da zaobiđe Nemanju Stevanovića, a čini se da je bio neodlučan, te je dva puta uspio da njegov udarac u prazan gol blokira Saničanin.

Tri minuta kasnije Rikardo Gomeš se ponovo našao u prilici, izlomio je defanzivce Radničkog, namjestio se na šut, ali je plasirao loptu u Damira Kahrimana. Konačan rezultat postavio je Jović u 70. minutu. Ponovo je asistent bio Rikardo Gomeš.

(Novosti)

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here