15.7 C
Banja Luka

E SAD KREĆE RAT! Rusi će udariti na Odesu i krenuti u utvrđivanje teritorija

Kako se može čuti iz vojnog vrha Rusije, stvari više neće biti iste.

Kap koja je prelila čašu je udarac na Krimski most, ali zna FSB da to nije kraj terorističkih aktivnosti u kojima ne utiču samo ukrajinske snage.

Dakle ceo zapad hoće da ide do kraja i crveni alarm u ruskoj vojsci je upaljen.

Kako mediji, tako i razni komentari na forumima govore i ofanzivi Rusije koja neće biti najavljivana gromoglasno kao što su to uradili Ukrajinci, krenuće se vrlo ofanzivno i bez stajanje, trenutak je došao.

Još pre nekoliko dana naš ugledni portal “Fakti”, govorio je da će Rusija uskoro krenuti napred, a onda nema nazad.

Ukrajinci će probati da po svaku cenu Evropu uvedu u sukob, a onda može da nastane potpuna katastrofa i nije isključeno da će se tako nešto desiti.

Provokacija dronom iznad Belorusije govori o tome više od hiljadu reči, a sa druge strane i američki dron koji je snimao most ima samo jedno za cilj, zamislite da NATO pomaže terorističke manevre, kako bi izgledalo da to Rusi rade recimo u NJujorku?

Ulazak u Odesu je ključna tačka zbog mnogo stvari kao i same kontrole na moru, a onda će krenuti i utvrđivanje teritorija.

Vojni vrh o ovome priča još od afere Prigožin ali i dolazak kasetne municije značio je kraj.

Očekujte neočekivano.

Putinova izjava ne deluje kao šala.

– Noćas je na mostu izvršen još jedan teroristički akt. Poginuli su civili. Ranjeno je dete i ostalo bez roditelja. Porodica je išla na Krim iz Belgorodske oblasti – rekao je Putin.

Šef države je istakao da će biti rasvetljene sve okolnosti napada na most.

– Rusija će odgovoriti na teroristički napad. Ministarstvo odbrane priprema relevantne predloge – rekao je ruski predsednik.

Izvor: Pravda.rs

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here