24.7 C
Banja Luka

Pogledajte koji političari su stigli na zbor na Manjači! Draško ponovo sa Dodikom

Brojni političari danas prisustvuju Kočićevom zboru na Manjači.

Tako predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ni ove godine nije propustio da dođe na zbor. On se prije nekoliko trenutaka pojavio na saboru u društvu Nenada Stevandića, predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske i lidera US-a i Vlada Đajića, generalnog direktora UKC-a RS i predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci.

To su iskoristili brojni posjetioci koji su prišli da se pozdrave sa Dodikom, koji se odmah nakon toga uputio ka jednom od šatora na Manjači.

Na Kočićevom zboru je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, kao i princeza Danica i princ Filip Karađorđević, koji su ranije jutros prisustvovali Svetoj liturgiji u Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Stričićima kod Banjaluke, te pomenu Petru Kočiću, srpskom književniku i narodnom tribunu, i njegovom ocu Gerasimu.

Stanivuković je na zbor došao u bijeloj košulji, koja je izvezena zmijanjskim vezom.

Među prisutnim su i lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak i potpredsjednik te stranke Maksim Skoko, kao i narodni poslanici SNSD-a Mladen Ilić, Anja Ljubojević, poslanik PDP-a Nebojša Drinić, te odbornici u Skupštini Grada Banjaluka.

U toku je kulturno-umjetnički program uz zborovanje, a potomo slijedi obraćanje zvaničnika, besjednika i

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here