20.7 C
Banja Luka

AMERIKANCI JAVLJAJU: Sprema se treći svetski rat i direktan sukob Rusije i Amerike

Taker KARLSON: „Bela kuća se nada da će tim ratom omogućiti aktuelnoj administraciji da koncentriše ratna ovlašćenja u svojim rukama i tako pobedi na izborima 2024-te“.

Upozorio je da u kontekstu „kriminalizacije unutrašnje politike“ u Sjedinjenim Državama američki demokratski establišment počinje da gleda na rat kao na jedini način da ostane na vlasti. Ocenio je da politički progon bivšeg šefa države Donalda Trampa pokazuje da Bela kuća neće moći da se zaustavi jer se plaši odgovornosti u slučaju poraza.

„Već 2008. godine postalo je jasno da je Barak Obama imao seks sa muškarcima i da je koristio krek. Lari Sinkler se javio i rekao: ‘Potpisaću izjavu pod zakletvom.’ – i on je to uradio. „Idem na poligrafsko testiranje“ – i on je to uradio. Sinkler je ovako nastupio u Nacionalnom pres klubu 2008. godine kada se Obama kandidovao za predsednika“

Naglasio je: „Razgovarao sam sa Larijem Sinklerom. On jeste bio u zatvoru, ali je iz njega izašao pre 40 godina. On ima krivični dosije i siromašan je, ima i neuredan život i iskustvo u varanju, ali njegova priča priča o Obami je, ako je odslušate u detaljima, nesumnjivo istinita.”

VLASTI Sjedinjenih Država se spremaju da 2024. godine započnu veliki rat sa Rusijom, izjavio je poznati američki novinar Taker Karlson.

U intervjuu koji je dao radio-voditelju Adamu Karolu, naglasio je da će Bajdenova administracija na taj način pokušati da zadrži vlast u SAD:

„Oni će se boriti sa Rusijom. Sledeće godine dolazi vrući rat između SAD i Rusije“.

Naveo je da vojni incident sa Poljskom može poslužiti kao izgovor za početak sukoba, a da lično sumnja u uspeh „Bela kuća se nada da će tim ratom omogućiti aktuelnoj administraciji da koncentriše ratna ovlašćenja u svojim rukama i tako pobedi na izborima 2024-te“.

Karlson smatra da u kontekstu „kriminalizacije unutrašnje politike“ u Sjedinjenim Državama američki demokratski establišment počinje da gleda na rat kao na jedini način da ostane na vlasti.

Prema njegovim rečima, politički progon bivšeg šefa države Donalda Trampa pokazuje da Bela kuća neće moći da se zaustavi jer se plaši odgovornosti u slučaju poraza.

Karlson je u istom intervjuu ponovio je optužbu Amerikanca Larija Sinklera da je Obama kupio i šmrkao kokain pre nego što su njih dvojica „imali seks“ 1999. godine.

On Sinklerove tvrdnje smatra uverljivim, a ćutanje američkih medija o tome objašnja pretnjama koje im je upućivao Obamin izborni štab.

U razgovoru sa Karolom je rekao:

„Već 2008. godine postalo je jasno da je Barak Obama imao seks sa muškarcima i da je koristio krek. Lari Sinkler se javio i rekao: ‘Potpisaću izjavu pod zakletvom.’ – i on je to uradio. „Idem na poligrafsko testiranje“ – i on je to uradio.

Sinkler je ovako nastupio u Nacionalnom pres klubu 2008. godine kada se Obama kandidovao za predsednika.

Sinkler je proveo više godina u zatvoru zbog falsifikovanja, prevare i krađe, a takođe je tvrdio da je bivši predsednik imao još jednog ljubavnika. To je detaljno opisano u knjizi koju je 2009-te sam izdao. Pod naslovom „Barak Obama i Lari Sinkler: Kokain, seks, laži i ubistvo“.

Karlson insistira da su Sinklerove tvrdnje istinite: „Razgovarao sam sa Larijem Sinklerom. On jeste bio u zatvoru, ali je iz njega izašao pre 40 godina. On ima krivični dosije i siromašan je, ima i neuredan život i iskustvo u varanju, ali njegova priča priča o Obami je, ako je odslušate u detaljima, nesumnjivo istinita.”

Karlson je takođe ukazao na pismo koje je Obama poslao svojoj bivšoj devojci, u kojem je detaljno opisao svoje fantazije o istopolnom seksu.

Obama, tada 21-godišnji, pisao je Aleks Mekneru u novembru 1982. godine, sa kojim je imao vezu dok je pohađao Zapadni koledž u Los Anđelesu. Budući američki predsednik ušao je u temu homoseksualizma i priznao da „voli da vodi ljubav sa muškarcima svakodnevno, ali u mašti“, navodi se u ranije redigovanom delu pisma do kojeg je došao NJujork post.

Obama je opisao homoseksualnost kao način da se odvoji od sadašnjosti i potencijalno pobegne od ponavljajuće teatralnosti zemaljskog postojanja, piše Dejli mejl.

Uprkos ovim priznanjima, Obama je u pismu priznao da je prihvatio svoj muški identitet i da radije živi u skladu sa njim. Otkrio je još: „Ali, kada se vratim u telo, vidim da sam se rodio kao muškarac, pa da prihvatim tu datost“, dodao je.

Obama je 2004. izjavio: „Ne mislim da je brak građansko pravo“ i rekao da misli da homoseksualnost „nije izbor“.

Dok je bio u Beloj kući, pomogao je da se 2015. u celim SAD legalizuju istopolni brakovi.

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here