14.7 C
Banja Luka

Kalinovik demografski uništen! NIJE „HIROŠIMA“ ALI JESTE DEBA! SDS upozorava na demografski sunovrat

Najbolji dokaz kada kreće sunovrat naše opštine jeste ovaj prikaz koji je sam dostavio načelnik opštine Radomir Sladoje – Deba (SNSD), kažu u SDS Kalinovika.

Totalno uništavanje i najgori scenario dolazi dolaskom crvenih sektaša na vlast prije tačno 17 godina, a rezultat te vlasti je vidljiv na svakom koraku gdje se okrenete.

Ovakve stvari ni najveći neprijatelji ne bi radili a kamo li oni koji su godinama vodili ovu opštinu i samo otimali i pljačkali ovu napaćenu opštinu.

Tužno je da su upravo ti funkcioneri ili razbojnici prvi sklonili svoju familiju u susjedne opštine, a u Kalinovik samo svrate uzgred, po platu.

Da se sve gasi i da je situacija gora od navedene potvrđuje i gašenje kulturnih i sportskih kolektiva, što potvrđuje da postajemo grad staraca i penzionera, koje vlast dovela na ivicu egzistencije, ali to i jeste cilj  ove okupacione sekte.

Tužna slika naše realnosti i pokazatelj šta grupa bahatih i egoističnih ljudi može uraditi kada izgubi razum i kontrolu sopstvenog uma, navodi SDS Kalinovika u svojoj fb-objavi.

ISTOK

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here