6.7 C
Banja Luka

VUKAN UHVATIO ŠMITA sa ŽELJKOM CVIJANOVIĆ! Sastali se na domjenku

Na domijenku uoči katoličkog Božića, koji je u Sarajevu organizovala Borjana Krišto, predsjedavajuća Savjeta ministara BiH, novinari su „uhvatili“ Željku Cvijanović kako ugodno ćaska sa Kristijanom Šmitom. Da stvar bude zanimljivija, u društvu za istim stolom bila je i Sanja Vulić, koja je Šmita najviše napadala u javnosti, po nalogu svog šefa, nazivala ga je njemačkim turistom, iznosila teške uvrede i optužbe.

 

Od ranije je očigledna nagodba režima i SNSD-a sa strancima i Šmitom, koja je postignuta tokom razgovora na hacijendi u Bakincima, pa ugodno javno ćaskanje u Sarajevu čelnika SNSD i najbližih saradnika Milorada Dodika sa Šmitom nije nikakvo iznenađenje.

Prije par dana šahovnica se vijorila i u sred Banjaluke, u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na domijenku koji je organizovao potpredsjednik Republike Srpske Dalibor Pranjić, u prisustvu Čovića, Dodika, Cvijanovićke i Draška Stanivukovića.

Svaki komentar je suvišan, a dobro bi bilo čuti od Željke Cvijanović i Sanje Vulić, ako je nešto razumjela na engleskom, šta su to, u ugodnoj atmosferi, razgovarali sa „mrskim njemačkim turistom“ Kristijanom Šmitom na domijenku u Sarajevu.

 

Nebojša Vukanović

NAJNOVIJE VIJESTI:

Najčitanije vijesti:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here