Naslovna Republika Srpska Aktuelna vlast nastoji po svaku cijenu da uništi bilo kakvu privrednu aktivnost

Aktuelna vlast nastoji po svaku cijenu da uništi bilo kakvu privrednu aktivnost

0
snsd milorad dodik i zeljka cvijanovic

Volio bih zbog građana Republike Srpske da su bavim jeftinim političkim pričama za skupljanje glasova, jer bi tada bi znali da vlast u Srpskoj radi u interesu svojih građana, a ne pojedinaca bliskih vlasti. Stvarnost je, nažalost sasvim drugačija i za aktuelnu vlast ne postoje građani Srpske već samo profit, lični interesi i sistemska korupcija. Pošto niste pročitali moj objavljeni tekst, a riječ je o zatvaranju graničnog prelaza Jasenovac i štete po privredu Prijedorske regije, ponovo ga objavljujem da ga pročitate – poručio je potpredsjednik DNS dr Duško Ivić reagujući na izjavu predsjednika Gradskog odbora SNDS Prijedor Dragoslava Kabića koji je rekao da nisu tačne tvrdnje potpredsjednika DNS-a i narodnog poslanika Duška Ivića u kojima je naveo da je asfaltiranje puta Banjaluka-Prijedor uticalo na turističku sezonu i privredne aktivnosti u gradu na Sani i okolnoj regiji.

Malo je bilo maltretiranje građana i privrednika Prijedorske regije ili bolje reći nedovoljan udar na turističku privredu regije asfaltiranjem puta Banjaluka Prijedor u jeku turističke sezone, na plus 40 stepeni.

Aktuelna vlast nastoji po svaku cijenu da uništi bilo kakvu privrednu aktivnost pa i ono malo turističke privrede i izvozno orijentisanih privrednika Prijedorske regije, zbog zatvaranja graničnog prelaza Jasenovac, zbog asfaltiranja puta Draksenić- Donja Gradina-Jasenovac.