Naslovna Republika Srpska „Akvana“ primjer pljačke vlasti SNSD-a u Banjaluci

„Akvana“ primjer pljačke vlasti SNSD-a u Banjaluci

0

Očigledno je tokom mandata gradonačelnika Radojičića ali i Gavranovića i Davidovića, SNSD gradski budžet Banja Luke pretvorio u partijsku kasu iz koje su isplaćivani bakšiši za nadri-pjevačice, keteriinge sa morskim plodovima i namještaj uz francuskog Luvra – istakao je Boris Šukalo, visoki funkcioner banjalučkog SDS-a.

„Jučerašnji podaci koje je iznio gradonačelnik Stanivuković pokazuju da se Akvana pretvarila u sinonim za pošast i bahatost predhodne vlasti na čelu sa gradonačelnikom Radojičićem“ – naglasio je Šukalo.

On je kazao da isplaćivati honorare za pjevanje od 17 hiljada KM osobama koje nemaju sluha a očigledno ni stida ni morala, vrhunac je bezobrazluka prethodne vlasti i da je ono što je otkriveno samo vrh ledenog brijega pustošenja gradskog budžeta.

„Naša puna podrška gradonačelniku Banja Luke Drašku Stanivukoviću koji je očigledno u Akvani, Civilnoj zaštiti ali i nelegalnoj gradnji Dodikovih kumova naišao na osinje gnijezdo višegodišnjeg kriminala na koji su institucije zažmirile“ – zaključio je Šukalo pozvavši nadležne da reaguju i procesuiraju vinovnike ovih djela protiv građana Banja Luke.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: