Naslovna Najnovije Albanci napali i pretukli srpskog mladića u Gračanici

Albanci napali i pretukli srpskog mladića u Gračanici

Devetnaestogodišnjeg L.D. iz Gračanice napali su i pretukli sinoć trojica Albanaca, ispred zgrade organizacije “Centar građanske energije”, saznaje RTV Kim.

Mladić je u trenutku napada bio u društvu djevojke i sestre, ali one nisu povrijeđene.

Otac povrijeđenog mladića Dejan Dimitrijević potvrdio je da je njegov sin napadnut kada se vraćao kući, sinoć nešto prije 22 časa.

Njega su kako tvrdi napala trojica Albanaca. Takođe, rekao je da se njegov sin trenutno nalazi na bolničkom liječenju u KBC u Gračanici.

“Policija je to okarakterisala kao lake tjelesne povrede, ali ja se ne bih složio sa tim, mislim da je mnogo ozbiljnije od toga”, kazao je kratko Dimitrijević, prenio je Kosovo onlajn.

Prema riječima Igora Aritonovića, prijatelja Dimitrijevića, mladiću i devojkama su trojica nepoznatih Albanaca prepriječili put kolima a potom napala L.D, rekavši mu da je “ovo njihova imovina”.

“Vrijeđali su ga i psovali, rekli su mu da je prošao pored njihovog imanja. Onda su počeli da ga tuku dok nije pao na zemlju. Djevojke su vrištale, dozivale pomoć i iako nisu dobile batine, one su u veoma lošem stanju, uplašene i pod stresom”, kaže Aritonović.

Prema riječima Aritonovića, policija je obaviještena o svemu, a napadači su u stanici dali izjavu.

“Policija to nažalost nije okarakterisala kao napad, već kao tuču. Napadači su samo dali izjavu i pušteni su kući sinoć”, kaže Aritonović.

Za sada, navodi o napadu na mladića nisu potvrđeni od strane nadležnih u policiji u Gračanici.