Naslovna Najnovije Ambasadori ponovo u akcije spašavanja svog pulena Dodika koji se povukao

Ambasadori ponovo u akcije spašavanja svog pulena Dodika koji se povukao

0

Prije samo nekoliko dana Uzurpator  Nepomenik na Kozari je nazvao Sarajevo prokletim gradom, a danas je u njemu povijenog repa potpisao novu kapitulaciju. Vodeći se Kisindžerovom parolom da su na vlasti kučkini njihovu ali su njihovi i treba ih sačuvati, neka gospođa Ajhorst postrojila je svoje nestašne pulene, te pružila slamku spasa našoj strini.

Mir mir niko nije kriv, i od ponedeljka će ponovo da sjede skupa, Strina je spremna da povuče zakone, ako mu imenuju Amidžića za ministra, čime je potvrio da je spreman na trgovinu i nove dilove, baš kako sam najavio. Teta iz Evrope ih je malo ružila, oni su obećali da će biti dobri ako bude kredita, i sve je već viđeno.

Evropska Unija je ponovo pokazala svoje pravo lice, licemjerno i neiskreno, da se prema nama ophode kao prema divljacima u džungli, koju su sami stvorili. Svaki komentar je suvišan, a jedino je dobro što će napokon većina Srba shvatiti da je Uzurpator Nepomenik obični vazal i sluga stranaca koji ga održavaju na vlasti i tolerišu ludilo jer Republiku Srpsku i srpski narod razara do poslednjeg atoma, uništava nacionalni ponos i dostojanstvo.

Detaljniji osvrt u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube