Naslovna Sport Asano se dogovorio sa TURCIMA, Partizan sprema tužbu protiv OVOG KLUBA?

Asano se dogovorio sa TURCIMA, Partizan sprema tužbu protiv OVOG KLUBA?

Takuma Asano je postigao dogovor sa turskim Trabzonom, ali daleko od toga da će ovo biti lako izvodiv transfer, jer je i dalje Partizan taj koji želi da istjera pravdu na sudu.

Asano je bio pod ugovorom sa Partizanom do 2022. godine, plan je bio da ga crno-bijeli prodaju i zarade ovog ljeta, ali je Japanac prije 10 dana odlučio da spakuje kofere i da napusti Beograd zbog neisplaćenih zarada.

Partizan je momentalno najavio tužbu kod FIFA, a sada se stvari dodatno komplikuju. Turski mediji otkrivaju da je Asano dogovorio dvogodišnji saradnju sa Trabzonom, zarađivaće milion evra po sezoni, duplo više nego što je u Partizanu.

Ipak, turski mediji istovremeno otkrivaju da je Partizan najavio i tužbu protiv Trabzona, jer će u slučaju realizacije ovog transfera, odnosno registracije igrača koji je jednostrano i protivparno raskinuo ugovor, morati da plati penal od pet miliona evra.

Asano se nije oglašavao nakon što je napustio Beograd, prepustio je sve svojim agentima, a do sada nije bilo mnogo informacija.

(Sportske net)