Naslovna Najnovije Baka Prase: Anja i ja smo raskinuli, povlačim se

Baka Prase: Anja i ja smo raskinuli, povlačim se

0

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, a sada je i otkrio da njih dvoje više nisu u vezi.

Naime, iako su oboje na Instagarmu imali brojne zajedničke fotografije, sada se njihove uspomene ne mogu naći na njihovim profilima, a Baka i Anja i dalje se prate na pomenutoj mreži.

Međutim, da je njihovoj ljubavi došao kraj, potvrdio je i Bogdan na svom Instagram profilu.

„Anja i ja smo raskinuli. Nije nikakav prenk, samo eto… Jednostavno smo došli do tačke gde se više nismo slafali najbolje i naša veza je naletela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je veoma teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put“, napisao je Ilić.

Dodaje da će se povući sa mreža na neko vrijeme dok se ne presabere jer sada ne zna šta želi u životu.

„Mislio sam da ću moći odmah da nastavim da snimam, i dominiram, kako sam rekao u jučerašnjem storiju, ali sada kada je činjenica da nismo više zajedno skroz jasna, iskreno, nemam snage… Nadam se da čete razumeti moju potrebu za mirom, posle onakvog kraja prošle godine i ovakvog početka ove godine. Sve vas volim“, glasi Ilićeva poruka, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: